Országosan 1690 Ft a házhozszállítás!

Garmin Edge Explore

Raktáron: Átmeneti készlethiány előfordulhat, Szállítás várható 1-2 munkanap
Magyar nyelv:
Kártyafüggetlen:
Gyári tartozékok:
Garancia: 12 hónap teljeskörű bolti + 12 hónap bolti szoftveres garancia

78.000 Ft (27% ÁFA-t tartlamazza)

Érintőkijelzős GPS túrabiciklikre online funkciókkal

  • Könnyen használható GPS-es kerékpárkomputer nagyfelbontású, kesztyűben is kezelhető, esőben is működő érintőkijelzővel, mely még napfénynél is jól olvasható
  • Előretöltött, fordulóról-fordulóra történő útvonaltervezésre alkalmas és Trendline™ népszerű útvonalakra történő navigáció
  • Beépített GPS, mely mutatja milyen messze, milyen gyorsan és milyen magasra kerékpározott
  • Együttműködik a Varia™ kerékpáros készülékekkel, például a radarokkal és okoslámpákkal is
  • Ha arra alkalmas okostelefonnal társítja, számos további funkciót érhet el, mint a LiveTrack, GroupTrack, okos értesítések, kerékpárosok közötti üzenetküldés és a balesetérzékelés
  • Akkumulátoros üzemidő: akár 12 óra,

Legyen felkészülve az útra

Nincs elvesztegetet idő az Edge Explore használatakor. Ez a kerékpáros komputer egyszerűen beállítható és útra kész. Ha előre látja a fordulókat, nyugodtan nézheti a csodálatos tájat. Ezért található az Edge Explore készülékben 76 mm képátlójú érintőkijelző, mely még esőben és kesztyűben is könnyedén használható. 

 

Bringázzon új kalandok felé

Az Edge Explore úgy veszhet el a kalandokban, hogy közben nem téveszti el az irányt. Előre betöltött Garmin kerékpáros térképével bárhova elvezeti. Az útvonalakat a Trendline - népszerűségi utak alapján tervezi, mely más bringások által megtett kilométerek millióiból épül fel. Segítségével mindenhol úgy biciklizhet, ahogy a helyiek szoktak. Az út során az Edge Explore fordulóról-fordulóra vezeti el egészen az úticéljáig, de elég okos ahhoz is, hogy visszaterelje az ideális irányba, ha mégis letérne, vagy visszavezesse a kiindulópontjára.

 

Fejlett kerékpáros biztonság

Az Edge Explore kompatibils a Varia™ sorozatú kiegészítőkkel, így akár hátrafelé néző radar vagy okos lámparendszer is csatlakoztatható hozzá. A radar használatakor az Edge jelzi a hátulról érkező járműveket, így figyelmeztetve a veszélyre. A beépített balesetérzékelés1 előre meghatározott kapcsolatoknak küld értesítést, ha segítségre van szüksége vagy nehézségbe ütközik.

 

Kerékpározzon kapcsolódva

Tegye el telefonját biztonságosan a táskájába és csak a biciklizésre figyeljen. Az Edge Explore kapcsolatban marad és értesíti a bejövő üzenetekről, riasztásokról. A LiveTrack használatával ismerősei láthatják valós időben, hogy merre halad, a GroupTrack pedig akár 50 kerékpáros egyidejű követését teszi lehetővé a készüléke kijelzőjén. Ha társai előremennek vagy lemaradnak, a kerékpárosok közötti üzenetküldéssel értesítheti őket.

 

Személyre szabhatóság

Egyszerű személyre szabni az Edge Explore-t az ingyenes alkalmazásokkal, widgetekkel vagy adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ™ áruházból tölthet le. Olyan alkalmazások is elérhetők, mint az AccuWeather MinuteCast, mellyel láthatja, ha eső várható a környékén. Ha más felületeken tervezne útvonalakat, a Strava, Komoot vagy a Wikiloc, azok alkalmazásait is használhatja. Ha közeli kávézót vagy bicikliszervizt keres, a Yelp alkalmazással könnyedén megtalálhatja és az Edge segítségével elnavigálhat oda.

 

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 105 x 55 x 22 mm
Kijelző méret: 39 x 65 mm; 76 mm képátló
Kijelző típus: érintőkijelző fehér háttérvilágítással
Súly: 116 g
Akkumulátor/működési idő: akár 12 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Beépített memória/memóriakártya: 16 GB beépített memória
Szívritmusmérő: külső HRM támogatott
Térképkezelés: előretelepített Európa kerékpáros térkép
Felbontás: 240 x 400 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 200
Útvonalak/Nyomvonalak: 100
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis: Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
Okostelefonos értesítések: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Auto Pause: Igen
Auto Lap: Igen
Kézi körváltás (Manual Lap): Igen
Livetrack: Igen
Group Livetrack: Igen
Egyéb adatok: Varia sorozattal kompatibilis
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A megjelenített kép csak illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

 

Budapesten a házhozszállítás ingyenes!