Országosan 1690 Ft a házhozszállítás!

Xiaomi Mi Sports Bluetooth Earphones (White)

Raktáron: Átmeneti készlethiány előfordulhat, Szállítás várható 1-2 munkanap
Magyar nyelv:
Kártyafüggetlen:
Gyári tartozékok:
Garancia: 12 hónap teljeskörű bolti + 12 hónap bolti szoftveres garancia

15.000 Ft (27% ÁFA-t tartlamazza)

Biztonságos illeszkedés még intenzív edzés közben is 

A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót olyan felhasználók számára tervezték, akik kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet várnak el az edzésük során is. Az állítható, elasztikus fülkampók biztos fogást adnak, amely stabilitást biztosít a gyakorlatok alatt. A kb. 7 órás lejátszási idő és a vízállóság miatt akár esőben is elmehetsz futni. 

Állítható fejhallgató kialakítás 

A fülhallgatók rögzítettek és stabilak még a legnehezebb edzések során is. A legjobb anyagok felhasználása révén, a lágyság és rugalmasság érdekében a fülhallgatót mindig a megfelelő helyzetbe állíthatod. 

Ellenáll a víznek és a verejtéknek 

A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót alaposan tesztelték a vízállóság biztosítása érdekében. Függetlenül attól, hogy izzadsz az edzőteremben, vagy futsz az esőben, a Mi Sports Bluetooth fülhallgató mindig készen áll minden olyan kihívásra, amit eléd állítottak! 

Tartós akkumulátor 

A Mi Sport Bluetooth fülhallgató 100 mAh Lithium-Polymer akkumulátort tartalmaz, amely akár 7 órányi lejátszást és akár 11 nap készenléti időt biztosít. A tréning akkor sem állhat le, ha lemerült egy 10 perces feltöltéssel egy újabb órán át hallgathatsz zenét így már nem lehet kifogásod az edzés kihagyásához. 

Bluetooth 4.1 

Csatlakozás mindössze 3 másodperc alatt. A Mi Sports Bluetooth fülhallgató egyszerre két Bluetooth eszközhöz is csatlakoztatható, a hatótávolsága 10 méter. A Bluetooth 4.1-es headset kitűnő hangminőséggel rendelkezik, így kivételes élményt nyújt. Hallgathatsz zenét a számítógépedről, és fogadhatsz hívást 

Biztonságos kialakítás 

Az utolsó dolog, amit akarsz, az, hogy telefonon kelljen fogadnod a hívást edzés közben. A Mi Sports Bluetooth fülhallgatóval közvetlenül a fejhallgatóról vezérelheted a hívásokat és a zenét. Az ergonomikus gombok lehetővé teszik a dalok és a hívások elérését az ujjaddal, anélkül, hogy meg kellene érintened a telefont. 

MEMS mikrofon 

A MEMS mikrofon kivételes hangminőséget és nagyon kis zajt ad, még akkor is, ha távol van a szádtól, miközben kicsi és kompakt a mérete. 

Hipoallergén tulajdonságok 

A Mi Sports Bluetooth fülhallgató ellenáll a verejtékezésnek és a kopásnak, így növelve a tartósságot. Speciális szilikon bevonata az audio kábelek mentén lágy és kényelmes. 

Ultrakönnyű 

Ergonómiai kialakításának köszönhetően a fülhallgatók úgy lettek kiképezve, hogy a hangot közvetlenül a fülcsatornájába sugározzák, így tisztább hangzást és hiteles élményt nyújtanak. 17,8 gramm súlyú Mi Sport Bluetooth fejhallgató kényelmesen marad a helyén még intenzív mozgás esetén is. 

Alumínium szerkezet 

Esztétikus és kényelmes vízállóságra tervezték. A sima fémfelület precíziós lézerrel, 18 lépésen keresztül kerül megmunkálásra, amelyek pontos CNC vágást, anódos oxidációt, homokfúvást és kettős eloxált felületkezelést tartalmaznak, így ellenállnak a dörzsölésnek és a karcolódásnak. 

Torzításmentes hang és kiváló akusztika 

Halld a hangok teljes spektrumát! A független hangkamra elválasztja az elülső és a hátsó hangokat, hogy részletgazdag hangzást biztosítson az összes frekvencián. Miközben elszigeteli a külső zajokat, minden hangot nyugodtan élvezhetsz. A fém membrán stabilizálja az alacsony és a közepes frekvenciákat, miközben csökkenti a hang torzulását, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz, mindig a lehető legtöbbet hozza ki a számokból. 

Műszaki adatok: 

 • Bluetooth verzió: Bluetooth 4.1
 • Bluetooth profilok: HFP / A2DP / HSP / AVRCP
 • Hatótávolság: 10 m
 • Töltési idő: Kb. 2 óra
 • Maximális lejátszási idő: Kb. 7 óra*
 • Maximális készenléti idő: Kb. 280 óra
 • Akkumulátor kapacitás: 100 mAh, Lithium-Polymer
 • Bemenet: 5V 200 mA
 • Töltés: Mellékelt microUSB kábellel (töltő nem tartozék)
 • Mikrofon: Beépített (+ válaszgomb)
 • Tömeg: 17,8 g
Budapesten a házhozszállítás ingyenes!