Országosan 1690 Ft a házhozszállítás!

Xiaomi Mijia Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 (White)

Raktáron: Átmeneti készlethiány előfordulhat, Szállítás várható 1-2 munkanap
Magyar nyelv:
Kártyafüggetlen:
Gyári tartozékok:
Garancia: 12 hónap teljeskörű bolti + 12 hónap bolti szoftveres garancia

126.900 Ft (27% ÁFA-t tartlamazza)

Leírás: 

A PORSZÍVÓZÁS ÉS A felmosás FUNKCIÓJA 

A Xiaomi Mi második generációs robota fel van szerelve a porszívózással és felmosás funkcióival.  A növényi bionikus rendszernek köszönhetően a mop automatikusan felszívja a vizet.  A mop és a víztartály egyszerű összeszerelhető rendszerrel rendelkezik, és maga a mopszövet szélesebb, mint a kefefej.  A víztartály egyszerű összeszerelése és szétszerelése révén több idő áll rendelkezésére. 

AUTOMATIKUS FELÜLETI TISZTÍTÁSI FUNKCIÓ 

Az új Mi robot 2.   precíziós LDS érzékelővel felszerelt, amely 360 fokos szögben 5 másodpercenként vizsgálja a szobát, majd a Mi 2 robot lenyűgöző SLAM algoritmust használ a helyiség optimális tisztítási útvonalának feltérképezésére. Lehetőség van a tisztítási útvonal beállítására a térképen a Mijia APP mobil alkalmazással. 

2000PA - ERŐS SZÍVÁS 

Az Mi robots maximális szívóteljesítménye 1800Pa-ról 2000Pa-ra nőtt - mindezt a tisztítási hatékonyság növelése érdekében.  A vákuum tornádórendszernek köszönhetően a lebegő ecset pontosan a talajhoz igazodik, összehangolja az oldalsó kefét és a görgős ecsetet, így mélyen megtisztítja a padlót.  Miután ezt a funkciót az alkalmazásban egyszer futtatta, az Mi automatikusan felismeri a szőnyeget és beállítja az optimális porszívó paramétereket hozzá. 

OMNI ÉRZÉKELŐ 

A Xiaomi 2 porszívó egy teljesen irányított érzékelővel van felszerelve.  Ennek az érzékelőnek köszönhetően a robot automatikusan elkerüli az útjába kerülő akadályokat. 

NAGY KAPACITÁSÚ 5200 MAH AKKUMULÁTOR 

A 5200mAh-os lítiumionos akkumulátort használó porszívó szabványos üzemmódban körülbelül 2,5 órányi üzemeidőt biztosít.  A készülék 250 m2 területű apartman feltakarítására alkalmas. 

TISZTÍTÁSI TELJESÍTMÉNY 

A Mi robot 2 optimalizálja a kerék felfüggesztését, magassága 1,5 cm-ről 2,0 cm-re növelhető.  Ez lehetővé teszi a porszívó jobb kihasználását. 

Egy év használat után a készülékbe beépített szűrőteljesítmény akár 95% is lehet. 

JAVÍTOTT ÉRZÉKELŐK 

A falérzékelőnek köszönhetően a tisztító robot  mindig a faltól körülbelül 10 mm távolságra tartja el magát működés közben.  További érzékelők védik a készüléket a lépcsőkről leeséstől.  A készülékbe szerelt kettős elektronikus iránytű jobban azonosítja a virtuális falakat. 

TÁVIRÁNYÍTÓ 

A porszívó szinkronizálja az Mi alkalmazást.  Ennek köszönhetően ellenőrizheti a tisztítás folyamatát valós időben, és távolról vezérelheti a robotot.  Ezenkívül beállíthatja az automatikus ütemezést és testreszabhatja a robot nevét és a hangparancsokat stb. 

 

Típus Robotporszívó
Dokkoló állomás Van

Por tárolás

 
Portartály űrtartalma 0.3 l

Akkumulátor

 
Akkumulátor kapacitás 5200 mAh
Üzemidő 120 perc

Méretek

 
Méret 353 x 350 x 96.5 mm
Súly 3.5 kg
Budapesten a házhozszállítás ingyenes!